Om Tip7

Tip7 er en gratis konkurrence side leveret af Spilfiduser.dk.
Spilfiduser.dk leverer spilfiduser til alle Oddsinteresserede, og Tip7 er tænkt som et sjovt alternativ, hvor du kan dyste gratis mod vennerne – samtidig med at der er noget på spil.

Har du input til forbedringer af Tip7, så smid os endelig en mail på mail@finetraffic.dk

Regler og vilkår

Du skal være 18 år for at deltage i Tip7´s konkurrencer.
Det er gratis at deltage i Tip7’s konkurrencer.
Der laves typisk nye kuponer 1-2 gange om ugen og du modtager en mail når der er en ny kupon klar.
Du kan spille og redigere i enhver kupon frem til kampstart / spilstop på kuponen. Tip7 ”afgør kuponerne” når sidste kamp er færdigspillet, og der generes en stilling ud fra dette.
Alle kuponer er tilknyttet en ”turnering”, som fx kunne være EM 2021, Premier League efterår 2021 osv. og vi dyster om at vinde en sådan turnering med flere forskellige kuponer, og det er det samlede antal point der afgør stillingen.
Er der mere end en person med lige mange rigtige svar på en af de præmiegivende pladser trækkes der lod om den øverste placering. Den/de øvrige vindere med lige mange rigtige får således en placering lavere.
Hvis en kamp aflyses sætter vi den som X, så vi kan afgøre kuponen.
Vinderne af turneringerne modtager en email for at aftale udlevering af præmier.
Når du tilmelder dig Tip7 siger du også Ja tak til at modtage emails. Der vil være tale om reminder emails når nye kuponer på Tip7 udkommer samt nyhedsmails fra Fine Traffic Aps, som typisk udkommer en gang om ugen.
Du kan til enhver tid selv afmelde disse emails, men så vil det være dit eget ansvar at kontakte os, senest tre dage efter en afsluttet turnering, hvis du har vundet en præmie, da vi kun kontakter dem, som har givet accept til at modtage emails.
Ønsker du din bruger og dine oplysninger slettet kan du skrive til os på mail@finetraffic.dk

Sådan tildeles point:

Antal rigtige Point
1 1
2 4
3 6
4 8
5 10
6 13
7 15